Vorige slide
Volgende slide

De Ranch

Waar Marion Koomen en Richard Hessels de trotse bewoners zijn van de Ranch.

Om ons

Wij waren grote fans van de televisieserie ”Ik vertrek” en kregen het stoute idee om ook de stap te wagen. We hadden ons in verschillende landen georiënteerd maar zijn echt verliefd geworden op Zweden.

De knoop doorhakken was nog wel ff een dingetje want je laat toch ook wel weer een heel leven achter je. Eenmaal verhuist heb je in de eerste chaos toch zoveel aan je hoofd dat het missen van familie en vrienden wel aanwezig is maar op de achtergrond blijft.

Na twee jaar in een huurwoning te hebben proef gewoond werd het tijd om een eigen plekje te veroveren. Het eiland Bolmsö beviel ons zo goed dat we heel graag op het eiland wilde blijven en toen de mogelijkheid zich voordeed hebben we de kans gegrepen en dit plekje weten te kopen.

Net als in de televisieserie vaak het geval bleek te zijn was ook deze boerderij een opknappertje te noemen, en zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest met verbouwen.

En na vele jaren hard opknappen denk ik dat we voorlopig nog wel even bezig blijven. We zitten namelijk vol met ideeën en hebben nu de ruimte om die te verwezenlijken.

Langzaam krijgt de Ranch vorm en groeit onze beesten boel en hebben we ook ons eerste gastenverblijf Pinewood Lodge gerealiseerd. We begonnen met een kleine droom om te emigreren en buiten te wonen en langzaam durf je meer en groter te dromen.

Rond en op de Ranch is van alles te beleven.

Briard

Briard

Briard op Downhill Ranch, je kunt er bijna niet omheen. Als je ons bezoekt wordt direkt uitgenodigd om te spelen. Zelfs op latere leeftijd.

Lees verder »
Kenzy_&_Lammetjes

Onze Dieren

Onze dieren hebben het goed op de Ranch je vind er zoal, Briard honden, Roslags schapen, Silkes kippen en een paar konijnen.

Lees verder »
Zijderhoen

Onze Kippen

Lijkt niet op een gewone kip.
Ik vind ze er heerlijk zacht en pluizig uitzien met een leuke guitige rasta kop!

Ze hebben een zachtaardig karakter, is zeer rustig en vertrouwend van aard. Ze zijn gemakkelijk handtam te maken

Lees verder »

Foto's

De Ranch Galerie

Hier vind je alle foto’s die met de Ranch te maken hebben. Zoals, oude paardenkar, ons huis, de verbouwing, de weide, aardkelder en nog veel meer.

Lees verder »

Van Grijs naar Rood.

Ben je benieuwd naar hoe we van een oud Zweeds huis ons mooie Ranch maken?
Volg dan onze blog, hier laten we zien waar we zoals mee bezig zijn geweest.

Verbouwing_Ranch

Verbouwing Ranch

In 2010 werden we de gelukkige eigenaars van een typisch Zweeds huis. Als je een huis koopt in Zweden kan het best zijn dat je er nog wat aan moet verbeteren.

Lees verder »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.