Welkom op de Ranch

Waar Marion Koomen en Richard Hessels de trotse bewoners zijn van de Ranch.

Om ons

Wij waren grote fans van de televisieserie ”Ik vertrek” en kregen het stoute idee om ook de stap te wagen. We hadden ons in verschillende landen georiënteerd maar zijn echt verliefd geworden op Zweden.

De knoop doorhakken was nog wel ff een dingetje want je laat toch ook wel weer een heel leven achter je. Eenmaal verhuist heb je in de eerste chaos toch zoveel aan je hoofd dat het missen van familie en vrienden wel aanwezig is maar op de achtergrond blijft.

 

Na twee jaar in een huurwoning te hebben proef gewoond werd het tijd om een eigen plekje te veroveren. Het eiland Bolmsö beviel ons zo goed dat we heel graag op het eiland wilde blijven en toen de mogelijkheid zich voordeed hebben we de kans gegrepen en dit plekje weten te kopen.

 

Net als in de televisieserie vaak het geval bleek te zijn was ook deze boerderij een opknappertje te noemen, en zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest met verbouwen.

En na vele jaren hard opknappen denk ik dat we voorlopig nog wel even bezig blijven. We zitten namelijk vol met ideeën en hebben nu de ruimte om die te verwezenlijken.

 

Langzaam krijgt de Ranch vorm en groeit onze beesten boel en hebben we ook ons eerste gastenverblijf Pinewood Lodge gerealiseerd. We begonnen met een kleine droom om te emigreren en buiten te wonen en langzaam durf je meer en groter te dromen.

Omgeving

Downhill Ranch word omgeven door een groot bosrijk gebied.Hier kun je naar hartenlust wandelen,

Onze Dieren

Op de Ranch vind je tal van dieren waaronder Briard honden, Roslags schapen, Silkes kippen en een konijn.

Verkoop

Schapenvacht kopen